Wasmachine soorten

Een combi wasmachine kan een ideale oplossing zijn voor woningen waar te weinig ruimte is om een wasmachine en een droger afzonderlijk van elkaar te plaatsen.

 Er is een ontwikkeling op het gebied van wasmachines om de was nog schoner te krijgen en die ontwikkeling heeft geleid tot de stoom wasmachine.

 Een inbouw model wasmachine is met name een ideale oplossing als gewenst wordt dat de wasmachine niet zichtbaar aanwezig moet zijn.

 

 Een kleine wasmachine kan een oplossing zijn voor bijvoorbeeld studenten die een beperkte ruimte tot hun beschikking hebben en niet elke keer de was ergens heen willen brengen.

 Op vakantie en vooral tijdens het verblijf in een caravan of camper van enkele weken is het handig om over een eigen wasmachine te beschikken, zodat er niet steeds op en neer hoeft te worden gelopen naar de wasserette.

 Een van de factoren bij het kiezen voor een bepaalde wasmachine is het toerental, omdat dit invloed heeft op de droogheid van het wasgoed na het wasproces. Een wasmachine met 1400 toeren is erg populair.

 Een wasmachine als bovenlader model kan om meerdere redenen een zeer praktische keuze zijn.