Uitgebreide keuze met een Miele wasmachine

Wie op zoek is naar een Miele heeft in elk geval veel keuzemogelijkheden met betrekking tot het soort wasmachine en ook meer specifiek met betrekking tot speciale programma's. 

 


Daarnaast zijn er bij de aanschaf ervan een aantal zaken waarmee de consument rekening kan houden om zo een machine te kopen die niet alleen aansluit bij de eisen van de consument, maar ook nog eens voordelig is in bijvoorbeeld energieverbruik.

Diverse soorten en modellen
Een Miele wasmachine kan een voorlader uitvoering zijn of een bovenlader model. Ook is er een mogelijkheid om de voorkeur te geven aan een Miele combinatie model waar de droger al geïntegreerd is. Deze combi wasmachine is natuurlijk vooral geschikt voor woningen waar weinig ruimte is om een afzonderlijke wasmachine en wasdroger te plaatsen. Bij een bovenlader variant moet er wel rekening mee worden gehouden dat de wasdroger er niet op kan worden geplaatst. Dit voordeel van de droger boven op de wasmachine plaatsen heeft de voorlader natuurlijk wel.

Functies en eigenschappen van de Miele modellen
Hieronder zullen een aantal algemene kenmerken en meer specifieke kenmerken met betrekking tot de Miele wasmachine worden toegelicht, zodat duidelijk wordt wat er allemaal mogelijk is.
• Een van de kenmerken waar de consument belang aan kan hechten is de mogelijkheid om een Miele model te kopen waar de starttijd mee ingesteld kan worden. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn als het nachttarief van de elektriciteit voordeliger is en de wasmachine in de nacht kan draaien.
• Een andere optie kan zijn dat er een speciale functie is waarmee een doseeradvies kan worden gegeven voor het gebruik van wasmiddel.
• Als er behoefte bestaat aan speciale wasprogramma's van een Miele zijn er verschillende mogelijkheden. Een voorbeeld van een bijzonder wasprogramma is er een die speciaal ingesteld kan worden voor sportkleding. Een ander wasprogramma is weer bestemd voor jeans en overhemden.
• Er zijn natuurlijk ook een aantal algemene kenmerken zoals de energiezuinigheid van het apparaat net als het droog- en wasresultaat.

Een historische Miele TV reclame.